Consells per comprar


T’estalviem temps, esforç i diners

El nostre enfocament empresarial i l’ètica empresarial es basa en ajudar a comprar el seu habitatge o no vendre un habitatge actuant com a intermediaris. A Solex immobiliària assessorem els nostres clients per estalviar temps i diners.

No venem cap propietat que estigui sobrevalorat. Acudir a un consultor immobiliari professional que conegui el mercat immobiliari de pou a l’ Ametlla de mar, el Perelló i L’ampollaés la teva millor opció. Per exemple, algunes de les millors propietats que ens ofereixen exclusivament els propietaris, no les promovem en línia, perquè es venen tan aviat com s’ofereixen a un dels clients que ens ha deixat les seves dades.

Amb les nostres recomanacions evitem que la compra de la seva llar sigui una preocupació constant sobre si vostè serà enganyat o no; sobre si vostè va a pagar massa o sobre si vostè va a venir a través de sorpreses desagradables mesos després de la compra de la seva casa.

Amb el nostre assessorament i coneixement del mercat immobiliari a l’ Ametlla de mar, el Perelló i L’ampolla,et sentiràs segur o segur i podràs prendre la millor decisió en comprar.

Pensar que el més important en la compra d’un immoble a les zones de l’Ametlla de mar, el Perelló i L’ampolla és el preu, és fer un error bàsic. El preu importa, però hi ha altres factors que us diran si el preu ofert coincideix amb el valor que obtindreu com a comprador o inversor.

En general, el que es compra a continuació el preu de mercat acaba de sortir més car.

Solex immobiliària no és una agència intermediària típica; Som assessors immobiliaris que l’ajudaran a comprar al millor preu de mercat de la propietat que està buscant. En la nostra agència immobiliària aconsellem de forma gratuïta i sense compromís de les persones que busquen una casa en aquestes zones.


Els 3 millors consells per comprar la teva casa.

Mentre investiga com és el mercat immobiliari per comprar un habitatge ha de seguir aquestes 3 recomanacions:

Primera Recomanació: Calculeu el vostre pressupost real. Normalment la quantitat a gastar en la compra del seu habitatge no ha d’excedir 40 dels seus ingressos nets mensuals. Tingueu en compte que la compra d’un habitatge comporta despeses addicionals entre 10 i 12 del preu de venda de l’immoble.

Que 40 dels seus ingressos mensuals (multiplicar per 0,4) seria el “ideal mensual” de la seva hipoteca. Busqui una hipoteca que li permeti pagar aquesta quota mensual ideal. L’import de la teva hipoteca, a més dels teus estalvis seria el preu de l’habitatge que hauries de buscar (que inclourà les despeses).

Segona Recomanació: Escull la zona més adient. En aquesta elecció influiran els factors emocionals (proximitat de pares, família, amics, el barri de “tota la vida”…) i factors objectius (preus de la zona, transports, aparcaments, zones verdes, centres comercials, serveis urbans…). Tots dos són importants i mantenir-los en ment l’ajudarà a prendre la decisió correcta.

Tercera Recomanació: Tenir una idea bastant aproximada de la casa que desitgi. Si saps el que vols i és realista trobaràs la casa que busques t’expliquem des de l’experiència.

Aconsegueix una imatge mental de l’immoble que necessitis i/o vols i consulta amb un consultor immobiliari professional, t’oferim totes les nostres propietats i la resta de béns immobles amb els que col·laborem i sabem el que s’adapta a la teva petició.


La millor opció

La seva millor opció és contactar amb un assessor de béns arrels professional. Sabem que vostè començarà a buscar en línia i començar a comparar els preus i les àrees i característiques de diverses llars. I també sabem que tard o d’tard et cansaré de trucar a les agències immobiliàries, visitar els immobles, les promeses d’ audició falses; veure preus alts.

Trobar l’immoble que busques és més ràpid amb l’ajuda d’un consultor immobiliari professional. A l’inici de la recerca sembla fàcil,però no ho és. Vostè dirà, “després de tot, es tracta de trucar i demanar preus i concertar una visita.” Aviat descobriràs, (si encara nol’has fet). Després de les 4 o 5 trucades o visites es comença a dubtar que serà impossible trobar el que vulguis.

Posar-se en contacte amb Solex immobiliària i el que sembla impossible trobar serà possible. Amb la nostra ajuda i assessorament estalviarà temps, diners i sorpreses desagradables.

Contacti amb nosaltres i l’informem de com hem ajudat a persones com vostè arribar a la casa que estaven buscant a un preu adequat i com finançar-lo d’acord a la seva situació.

Pot contactar amb nosaltres a 877 91 60 91 o per correu electrònic a Rosina@solexinmobiliaria.es

Contacte

Compare listings

Compare