Consells per vendre


“T’AJUDEM A VENDRE EL TEU HABITATGE AL PREU JUST”

És clar. Vols vendre la teva casa ràpidament i al millor preu possible. Bé, l’assessorarem professionalment per aconseguir-ho.

Fer-ho pel vostre compte no és una bona decisió. Hi ha moltes preguntes, sobre la venda d’un immoble, que és probable que sigui inconscient. És preferible que coneguis la realitat d’un assessor entrenat i experimentat.

El meu equip i jo som conscients que vostè està venent un bé en el qual ha invertit temps,afecte i, el més probable, també una bona part dels seus estalvis.

La venda d’una casa ràpidament i pel “preu just”, (apropiada, no barata), és una obra que té la seva complexitat. El preu d’una propietat influeix i és important, però no és el factor determinant a l’hora de vendre una casa de forma ràpida i per al que realment val la pena.

Vostè pot ser sorprès, però moltes llars venen per sota del seu valor real, perquè el propietari no ha estat ben aconsellat o la venda s’ha negociat.

Al contrari; moltes altres llars no es venen perquè, sent el propietari mal assessorat, es negocien a un preu sobrevalorat que no es pot negociar, quan s’ha de fer.

Una casa que es posa en el mercat avui, però que no ha estat preparada per a la venda i que es promociona erròniament, dins de 2 setmanes pot aparèixer oblidat en les últimes posicions de qualsevol portal immobiliari.

Aconseguir 10 o 15 trucades en les primeres 2 setmanes, incloent mitja dotzena de visites a casa seva, no vol dir que vostè va a vendre ràpid o el seu preu és correcte.

Quan un propietari no està ben aconsellat, en 6 setmanes pot experimentar tot tipus de sentiments mixtos, començant per l’expectativa i la seguretat, per moure’s, a poc a poc, per dubtar, d’allí a la decepció, d’això per sentir-se decebedor, per tant a la ira, i, finalment, a no creure res i ser sospitós.


Els 3 millors consells per vendre la seva propietat amb èxit.

Abans de posar la seva llar a la venda, vostè ha de seguir aquestes 3 recomanacions:


Primer Consell:
Demanar consell per fixar el preu. Un consultor immobiliari professional posarà el preu més alt en el mercat per a la seva propietat, trobarà la persona que sap com valorar el preu de la seva propietat i defensar el seu preu amb arguments sonors.


Segon Consell:
Localitzeu tota la documentació que us sigui propietat. Has d’haver localitzat tots els documents relacionats amb la teva propietat, ja que tots són necessaris per fer una venda immobiliària:

  • Redacció de la venda.
  • Dades del registre de la propietat.
  • Últim rebut de l’IBI (impost sobre béns immobles).
  • Estatuts de la comunitat (si el document existeix).
  • Certificat de deute pendent (si encara no hi ha hipoteca).
  • Inscripció cancel·lació de la hipoteca (si ja s’ha pagat però en el registre no és’lliure de càrregues’. (Ha de ser pagat pel venedor).


Tercer Consell:
No Amagui els detalls que desavantatge a casa seva.
Estipular un preu de venda apropiat segons les condicions de la seva propietat i vostè mai tindrà un problema amb les dades que no afavoreixen la seva propietat. La seva casa val la pena, perquè és en les condicions en què es troba. Això és entès per qualsevol persona.

Vols obtenir un preu més avantatjós per a la teva llar? Fer reformes i deixar que la consultora de béns arrels utilitzar Home Staging per vendre’l millor i més ràpid.

A Solex immobiliària et vendrem la teva llar ràpidament i al millor preu de mercat. T’assegurem això, perquè ens avalen l’experiència de centenars de clients satisfets. T’oferim:

  • Una valoració gratuïta de la seva propietat realitzada professionalment.
  • Preparem el certificat energètic de la seva propietat gratuïtament.
  • Preparem un reportatge fotogràfic professional.
  • Gravarem un vídeo professional de la seva propietat.

Promovem totes les propietats que confien en nosaltres exclusivament en diversos mitjans de comunicació en línia; en què invertim més pressupost que altres organismes per garantir-nos arribar al comprador en poc temps. És per això que venem ràpid.

La nostra manera d’aconseguir que el client busque una propietat com la seva sigui lleugerament diferent a la d’altres agències i agents. Un procés i estratègia que ens permet vendre el 90 de les propietats que promovem en menys de 90 dies.

Contacti amb nosaltres i l’informem de com ho aconseguíem. A Solex immobiliària no donem excuses; que venem.

Pot contactar amb nosaltres a 877 91 60 91 o per correu electrònic a info@solexinmobiliaria.es

Contacte

Compare listings

Compare