Finca rústica a Camarles

Camarles

Característiques Generals

Descripció

FILATO

EL TERRENO disposa de dues parcel·les amb moltes possibilitats: una de 10.000 m2 ja plantada amb 95 oliveres centenàries i diversos ametllers i garrofers; i l’altra, de 70.000 m2 completament planes i sense arbres, facilitant així un o més espais per plantar tot tipus d’arbres fruiters, tenir el seu propi hort, o fins i tot tenir els seus cavalls, cabres, gossos… i tot gràcies a un pou propi d’aigua.

 

LA casa, que es troba a la parcel·la més petita, ha estat completament rehabilitada respectant la seva característica principal, la “façana de pedra”, que data de l’ 1950. La construcció destaca per les seves gruixudes parets de pedra originals i la seva façana ventilada, element que el fa únic a la zona a més de tenir dos tipus d’aïllament al terra i al sostre.

 

Per què tot l’aïllament? Perquè d’aquesta manera evitem la humitat, ja sigui pel material porós de les parets o per capil·laritat, tan comú en les cases rurals i els arrossars. D’aquesta manera aconseguim evitar conseqüències negatives per a la salut de les persones i animals domèstics, així com evitar el deteriorament progressiu de la casa i els mobles, a més de reduir el consum energètic.

Aquesta casa ha estat pensada per a l’ús de les condicions naturals del clima. En la rehabilitació es respectaven les grans muralles de la casa, millorant el seu aïllament amb materials d’alta qualitat, a més de tenir ara, finestres d’alumini amb doble vidre.

Característiques d’aquesta acollidora casa d’uns 55 m2 construïts en dos nivells, a la planta baixa trobem el saló-menjador amb la seva façana de pedra visible que s’eleva fins arribar a l’alt sostre voltat, i al seu racó, aquest espai destinat a la xemeneia que tots volem tenir disponible en cas de fred; la cuina és oberta, de manera que compartirem i farem més entretinguda la cocció, i finalment el bany organitzat amb dutxa, WC, picor i pre-instal·lació de la rentadora; i a la planta superior hi ha una habitació amb vistes al dens oliverar.

A l’exterior trobem la cisterna de 20.000 litres, la fossa biològica de 1.700 litres, el separador de greixos de 300 litres (cal instal·lar-lo abans del filtre biològic per fer-lo eficient) i una sala de dipòsit propà o dièsel, bateries solars, etc.

En termes legals, aquesta casa reuneix tots els requisits necessaris; té un certificat d’habitabilitat, IBI i es declara en escriptura.

Actualment disposa d’una llicència d’obres per construir un magatzem annex a l’habitatge existent de 28,5 m2 que es va sumar a la casa existent, tenim uns 80 m2, no està malament per desconnectar els caps de setmana i estius!

Aquest habitatge és ideal per gaudir de la tranquil·litat del camp a pocs quilòmetres del mar del Delta de l’Ebre, gaudint de la proximitat del nucli urbà de Camarles (amb Farmàcia, supermercats, bancs…) a tan sols 3 km de distància i 6 km de les platges de l’ampolla, és a 10 minuts curt gràcies a les bones rutes de comunicació.

 

No ho dubtis i reserva la teva visita amb el nostre consultor especialitzat en rústic.

 

Detalls

Informació de Contacte

Veure Propietats
Solex
  • Solex

Consultar sobre aquesta propietat

He llegit i accepto la Política de Privacidad

Compare listings

Compare
Solex
  • Solex