Reforma d’Habitatges a L’Ametlla de Mar.! Aquí hi han diners!

La reforma d’habitatges a L’Ametlla de Mar i per descomptat en altres ciutats de Tarragona és un negoci a l’alça. I el millor de tot és que per a entrar en aquest negoci no necessites ser un professional de la reforma, sinó fer bé els números. Aquí, senyors i senyores hi ha diners!

A L’Ametlla de Mar i en altres zones de Tarragona hi ha petits inversors immobiliaris que silenciosament estan guanyant una mitjana de €20.000 -€40.000 abans d’impostos cada any amb la simple operació immobiliària de comprar – reformar – vendre. Duen a terme aquesta operació un màxim de 2 vegades a l’any.

Encara que l’operació compra –reforma-venda és simple, no és una oportunitat de negoci per a tothom. O millor dit no és per a tota persona que compti amb els diners i cregui que guanyar diners amb la reforma d’habitatges és “un negoci fàcil”.

D’altra banda no és complicat, només necessites organitzar-te i tenir les idees clares. Vegem l’exemple d’Olivia Salazar que va descobrir aquesta oportunitat de negoci en la reforma d’habitatges per casualitat o per necessitat?

La Reforma d’Habitatges. El Cas d’Olivia.

El mes de març passat passat Olivia, mestressa de casa temporal, (té un fill de 8 anys i a una filla de prop de 2), va heretar un habitatge a L’Ametlla de Mar que estava en un mal estat per a poder ser habitada. La seva primera reacció va ser contactar amb un agent immobiliari per a vendre-la, però després de 3 mesos d’ofertes poc encoratjadores, va pensar que seria una bona idea reformar-la per a poder vendre-la.

Olivia comptava amb uns estalvis que podrà emprar en la reforma. Encara que els seus estalvis no eren suficients per a una reforma completa, si ho eren per a almenys fer habitable l’habitatge i vendre-la, la qual cosa li permetria recuperar els seus diners estalviats i vendre l’habitatge.

Era un bon pla. El que no va pensar mai Olivia és que el destí li anava a oferir una oportunitat de negoci increïble.

Parlant d’això amb el seu marit Antonio, aquest li va dir que contactar amb el seu amic Francisco en el banc, perquè l’ajudés a aconseguir uns diners extra a través d’un crèdit. Això és el que Olivia necessitava: uns diners extres per a fer una bona reforma.

Un cop reunit els diners necessaris per a emprendre la reforma, Olivia va fer 2 coses que van ser la clau del seu èxit amb la reforma de l’habitatge i de la seva situació actual com a empresària.

La Reforma d’Habitatges. Els Passos Adequats.

Primer es va preparar bé abans de demanar el crèdit de reforma. Va aprendre sobre reformes i decoració, sobre la llei tributària a Catalunya que l’afectaven directament, sobre rendibilitat, sobre qualitat constructiva… va calcular les despeses de reforma, impostos, crèdit, etc. i el possible benefici.

Segon. Una vegada completada aquesta fase i comprovant que li sortien els números, va demanar el crèdit per a la reforma i va començar a “entrevistar” possibles constructores i demanar-los pressupost. Aquesta va ser la part més difícil per a Olivia, trobar la constructora adequada per a escometre la reforma.

La part més difícil, perquè una de les condicions que Olivia posava és que ella s’anava a involucrar personalment en la reforma i estaria a peu d’obra tots els dies. Al final un petit constructor va accedir a la seva petició i va començar l’obra que duraria 4 mesos.

L’involucrés personalment, (ull! amb 2 fills que cuidar), li va permetre a Olivia estalviar-se alguns diners, acabar l’obra en 4 mesos i aprendre un parell de coses sobre reformes que no sabia.

Ja, un mes abans d’acabar l’obra sabia que anava en bon camí, perquè li van fer una oferta pel seu habitatge a L’Ametlla de Mar. I més tard, van venir altres ofertes. Davant diverses ofertes, Olivia va triar la millor i va aconseguir un benefici molt superior a l’esperat per la venda del seu habitatge.

Això li va fer pensar a Olivia ja Antonio, que notava com la seva esposa gaudia amb aquest treball, sobre la possibilitat de tornar a dur a terme aquesta operació de reforma d’habitatge una altra vegada.

Olivia, a l’involucrés personalment i literalment treballar amb els obrers alguns dies, va aprendre sobre el negoci de la reforma i va fer una amistat estreta amb el petit constructor.

Avui dia Olivia ja va pel seu 3r habitatge reformat. Avui ja no necessita crèdits per a la reforma i cada venda li permet obtenir un benefici superior.

La Reforma d’Habitatges Una Oportunitat per a Petits Inversors.

Tranquil·lament, silenciosament i diligentment, Olivia s’ha convertit en una empresària d’èxit que pocs coneixen. Una mestressa de casa que va saber veure una oportunitat i es va arriscar, no sense abans preparar-se bé.

El cas d’Olivia no és ailalt. A Solex Immobiliària acudeixen regularment petits empresaris que busquen habitatges amb possibilitats de reforma. I altres que volen saber més sobre el negoci de la reforma d’habitatges. Un negoci que si es fa de manera correcta, permet guanyar uns diners extra tots els anys.

En un futur article explicaré com minimitzar el risc en el procés: compra –reforma –venda i com obtenir el màxim benefici, perquè l’èxit d’aquesta operació està en els detalls. I el cas d’Olivia és un exemple d’això.

Si us plau comparteix aquest article i deixa’ns un comentari. Creus que L’Ametlla de Mar ofereix oportunitats per a aquest tipus de negoci de reformes? La teva opinió ens interessa. Gràcies.

Un altre article d’aquest blog que et pot interessar: “La meva Casa a L’Ampolla Gràcies a una Professional.”.

Comparteix aquesta entrada

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email

Opina sobre aquesta entrada

Join The Discussion

Compare listings

Compare