Codi ètic


Solex immobiliària

Volem introduir-te en el nostre codi de conducta professional. Un codi de principis bàsics perquè et sentis protegit amb l’assessorament que et donem i verifiquem que treballem professionalment i rigorosament.

El nostre objectiu és proporcionar-te com a comprador estranger o inversor, les millors garanties en la teva compra o inversió immobiliària a la zona de l’Ametlla de mar, el Perelló i l’Ampolla.

I per a tu, com a propietari desitjant vendre la teva propietat, un assessorament professional i un servei de valoració per poder vendre la teva propietat de forma ràpida i al millor preu de mercat.

Hem establert un codi ètic, perquè la prenem com a obligació de tractar als nostres clients a partir d’aquests principis:Principi ètic núm. 1

Per tal de prestar el millor servei possible ens prenem com a obligació de mantenir-nos informats sobre la legislació immobiliària que afecta Catalunya i les condicions del mercat immobiliari en aquesta província. Només d’aquesta manera podem demostrar que som competents i li podem oferir el millor consell.Principi ètic n. 2

També ho prenem com a obligació de no acceptar cap missió que excedeixi la nostra àrea d’especialització. Som bons en el que fem i si no podem oferir un servei òptim t’ho expliquem. Diem coses tal com són i amb la màxima rectitud. Només tractem la venda d’habitatges a l’Ametlla de mar, el Perelló i l’ampolla. Aquesta és la nostra especialització.Principi ètic núm. 3

No promovem ni oferim cap propietat que no coneixem amb detall i que prèviament hem analitzat o verificat. Això garanteix, si ets el nostre client, que l’immoble que compres no està sobrevalorat i compleix amb tota la legislació vigent a l’Ametlla de mar, el Perelló i l’ampolla per ser transmesa legalment i èticament com a comprador i nou propietariPrincipi ètic n. 4

Ens prenem com a obligació de promocionar cada immoble que ingressi a la nostra cartera de manera fiable, sense exageracions, sense necessitat d’ocultar les circumstàncies i aportant totes les dades, positives i negatives de totes les nostres propietats.Principi ètic núm. 5

Amb els nostres anys d’experiència i amb una formació professional permanent i específica; hem après a salvaguardar els seus interessos com a client, alhora que salvaguarda els nostres, sense conflictes.

Només actuant amb aquesta ètica de negocis podem evitar malentesos i comprometre situacions que repercutin negativament en totes les parts implicades: vostè, nosaltres i el propietari de la propietat.Principi ètic n. 6

El nostre codi ètic ens obliga a ser transparents amb vostè i a requerir que vostè, com a client, sigui transparent amb nosaltres. El nostre servei no es refereix a vendre’t un immoble o ser mers intermediaris.

Entenem el nostre treball com un servei d’assessoria immobiliària professional; on t’ajudem a comprar la teva propietat ràpidament. I per aconseguir-ho necessitem invertir temps i esforç en la realització d’aquest servei, per a ser entrenats per a això i per tu per ser honest amb nosaltres.

Encara que el nostre codi ètic també inclou altres obligacions que hem autoimposat, els 6 punts anteriors resumeixen com fem el nostre treball i assessorament en la nostra agència immobiliària.


Cada assessor professional necessita un codi d’ètica immobiliària

No ens agrada jugar amb les paraules; Així que volem que coneguis què és, en essència, entendre què significa treballar amb professionalitat com a consultor immobiliari.

Lluitem contra el frau, la presentació errònia de qualsevol immoble o pràctiques incorrectes en el sector immobiliari i s’esforcen per eliminar dins de la nostra comunitat qualsevol pràctica susceptible de provocar danys al públic o la dignitat de la nostra professió immobiliària a la zona en la qual treballem.

Estem orgullosos d’implementar els nostres valors corporatius, els nostres clients ho aprecien i tots guanyem.

Contacti amb nosaltres quan necessiti comprar un immoble a la zona de l’ Ametlla de Mar,  El Perelló lAmpolla. Si us podem ajudar, ho farem basant-vos en el nostre codi ètic.

Aquestes són les propietats que podem oferir-te ara mateix. Enllaç a la pàgina de propietat. Si no tenim el que estàs buscant, truca’ns i et trobarem per a tu.

Contacte

Compare listings

Compare