Serveis Immobiliaris

El nostre servei d’assessorament va més enllà de la simple venda d’immobles, perquè la nostra tasca no és vendre una propietat, sinó satisfer una necessitat. La nostra tasca comença des d’abans de llançar el producte a l’mercat i acaba en el feliç moment en què vam lliurar la propietat a el client a la seva satisfacció.

El nostre objectiu és oferir-un servei d’assessoria immobiliària integral a l’hora de comprar pròxima habitatge a l’Ametlla de Mar, el Perelló o l’Ampolla; ja sigui en la compra del teu pis o la teva casa en qualsevol de les zones d’aquesta bonica zona.

Amb nosaltres aquestes en bones mans. La nostra assessoria immobiliària és diferent, personalitzada i sobretot altament eficaç.

fachada Solex min

Assessoria Immobiliària Compra d’un immoble

T’oferim un servei d’assessoria immobiliària professional a l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i el Perelló. No som mers intermediaris interessats a vendre apartaments, cases o habitatges. som assessors.

Consideramos nuestro trabajo como una asesoría a través de la cual ayudamos a comprar su vivienda con garantías. Consulteu el nostre codi ètic professional.

Ens agrada el que fem, sabem el que fem i coneixem molt bé el mercat immobiliari a l’Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla. Serà el primer beneficiari de la nostra professionalitat.

Sabem on i com trobar els pisos o cases que busquen els nostres clients. Només oferim apartaments i cases que compten amb un preu de mercat adequat, estan ben situats i disposen de totes les dades necessàries per a la seva venda.

Totes les propietats que oferim són de qualitat i una bona oportunitat per comprar, llogar o invertir per a tu. Truca’ns i t’ho demostrarem.


Assessorament immobiliari venda de la seva propietat

Un servei per a propietaris interessats en vendre la seva propietat. Contínuament busquem pisos, apartaments i cases en diverses zones de l’Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla per als nostres clients.

A causa de la nostra forma de treballar, cada setmana ens demanen peticions de clients que busquen un apartament o casa particular i que ens ajudin a trobar-lo a través del nostre assessorament immobiliari.

Encara que disposem d’una àmplia cartera de cases i apartaments en venda a l’Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla, de vegades no disposem de la propietat que els nostres clients desitgen; Així que sempre estem capturant propietats que venem ràpidament. La nostra manera de treballar ens avala en un 90 que es ven ràpidament.

La nostra reeixida estratègia d’assessoria immobiliària comença des del moment en què Contacti amb nosaltres. Després d’una conversa per telèfon us informem si podem ajudar-vos, (no acceptem cap tipus d’apartament o casa en la nostra cartera), i si és així, organitzarem una reunió el més aviat possible per analitzar la vostra propietat,assessorar-vos sense cap compromís i detallar el nostre servei i manera de treballar.


Taxació del seu immoble.

Proporcionem un servei d’assessoria immobiliària per determinar el valor real de mercat del seu apartament o casa en un moment donat, d’acord a les seves característiques físiques.

Els nostres comentaris són rigorosos i professionals.

Amb les nostres valoracions coneixereu el preu en el mercat d’un determinat immoble, per aconseguir l’intercanvi just per a les dues parts, (comprador i venedor),d’un immoble durant la negociació.

Si necessites fer un comentari et podem ajudar. T’ expliquem el procés que estem seguint. Som ràpids i professionals.Finançament immobiliari.

T’ajudem a finançar el teu pis o casa a l’Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla com a part del nostre servei d’assessoria immobiliària.

L’assessorem en les diferents condicions hipotecàries que actualment es troben al mercat de manera transparent.

D’aquesta manera, podràs prendre una decisió informada sobre la hipoteca que millor s’adapti a les teves necessitats. Una decisió informada sobre la base d’informació completa, precisa i veraç sobre el préstec.

No som representants de cap entitat bancària. El nostre treball és assessorar els nostres clients, (sense compromís i de forma gratuïta), perquè aconseguin les millors condicions de pagament per comprar el seu apartament o casa sense convertir-se en una càrrega financera en el futur.

Som conscients que contractar un préstec hipotecari és una de les operacions econòmiques més importants de la nostra vida.

Igual que no hi ha dues llars exactament el mateix, no hauria d’haver dos préstecs a la llar igual. Per tant, us assessorarem sobre quines condicions hipotecàries us podrien afavorir més en funció de les vostres necessitats i circumstàncies particulars.


¿Vols invertir en actius immobiliaris?

Solex Inmobiliaria disposa d’una àmplia cartera de propietats i estem especialitzats en l’assessorament immobiliari als inversors per ajudar-los a optimitzar la seva rendibilitat.

L’ Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla ha estat experimentant en els últims anys un augment sense precedents en el nombre de visitants nacionals i turistes que ens visiten i el sector immobiliari no és aliè a aquesta circumstància.

Com a resultat, les inversions en actius immobiliaris per a l’ explotació turística,però també per a la finalitat tradicional del lloguer a llarg termini, són cada vegada més importants.

T’assessorem adaptant al teu perfil inversor perquè aconseguis un retorn interessant segons les teves expectatives; tant si ets un petit inversor com si busques actius molt més grans.

A més, un altre avantatge és que tenen l’ assessorament de la nostra empresa, per la qual cosa no s’ha de preocupar si és la primera vegada que fas una inversió immobiliària. Ens encarreguem d’ajudar-te durant tot el procés. Contacti amb nosaltres i l’atendrem de forma personalitzada.


Necessites fer una reforma?

Posem a la teva disposició tot el que necessitis per optimitzar la teva propietat actual o transformar -ne el nou per convertir-te en el que vulguis. Els límits són fixats per vostè. Posem tota la resta.

Petites i grans vivendes reformes, reformes, adaptacions de locals i oficines, projectes claus en mà, obres complexes, obra nova.

T’oferim el projecte complet i els professionals de confiança que faran l’obra, ajustant-nos al pressupost acordat i complint amb els terminis estipulats i les màximes garanties de qualitat.Serveis per a inversors estrangers

Ets un ciutadà estranger i vols comprar un immoble a l’Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla? Podem ajudar-te en com hauries de comprar-les i Quina documentació necessites.

Si vostè està buscant per adquirir la residència espanyola, l’equip de solex Inmobiliaria li proporcionarà la informació necessària per recollir tota la documentació i li guiarem en el procés.

A més, t’oferim un servei integral durant tot el procés, ajudant-te en la compra de l’immoble en els procediments administratius i tràmits locals per a un procés reeixit.Per què Solex immobiliària?

Perquè coneixem bé el mercat immobiliari de l’ Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla.

Som professionals i obtindran la teva propietat de pressa i al millor preu.

Servei personalitzat en la recerca de la seva propietat.
Dossier complet de la propietat, incloent l’anàlisi de preus i serveis a la zona. Totes les nostres propietats són inspeccionats i presentats sense danys lleus.

T’acompanyem en la negociació,compra i finançament.
Si ets un estranger i vols adquirir el teu immoble a l’Ametlla de mar, el Perelló o l’ampolla assignem el teu intèrpret durant la visita a l’immoble, reserves el teu hotel i et mostrem la zona. Si compres amb nosaltres t’acompanyem durant tot el procés d’aquest canvi de residència.

Pregunti’ns sense compromís per tots els avantatges i serveis de compra amb Solex immobiliària són molts més.

Contacti amb nosaltres per telèfon: 877 91 60 91 o enviant un correu electrònic a info@solexinmobiliaria.es i li donarem un servei personalitzat.

Compare listings

Compare